Expertise


kust.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Expertise
Het Tij Gekeerd (waddenherstelplan)
Het tij gekeerd, natuurherstelplan voor het wadengebied
http://www.hettijgekeerd.nl/

KNRM
Reddingboten van de knrm liggen op 39 plaatsen langs de noordzee, de waddenzee, het ijsselmeer en de zeeuwse wateren paraat om indien nodig ook u te helpen. de knrm doet dat kosteloos. maar de knrm is afhankelijk van giften, donaties, schenkingen, legaten en erfstellingen.
http://www.knrm.nl/

Kust op de Kaart
Kust op de kaart | architectuur, landschapsarchitectuur en productvormgeving leveren een bijdrage aan een aantrekkelijke kust
http://www.kustopdekaart.nl/

Het Getij
Het Getij
http://www.getij.nl/

Golfklimaat
Golfklimaat
http://www.golfklimaat.nl/

Arens Strand- en Duinonderzoek
Arens Strand- en Duinonderzoek
http://www.duinonderzoek.nl/index.html

Delft Cluster
De doelstelling (missie) van Delft Cluster is het ontwikkelen en verspreiden van interdisciplinaire en gevalideerde kennis voor de Grond-, Weg en Waterbouwsector. Daarbij focust Delft Cluster zich op de twee - onderling verweven ? brandpunten: infrastructuur en water. Delft Cluster richt zich primair op b?ta-geori?nteerde kennis, maar waarborgt de inbreng van alfa- en gammadisciplines. De Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW)-sector is van groot belang voor de kwaliteit van leven in Nederland. Beschikken over hoge kwaliteit water, een evenwichtig milieu en een goede infrastructuur staan niet alleen hoog op het verlanglijstje van de burgers, het zijn ook belangrijke vestigingsfactoren voor bedrijven. Op nationaal niveau draagt de in Delft Cluster ontwikkelde kennis bij aan een betere kwaliteit van de besluitvorming, verlaging van risico?s en verlaging van kosten over de hele gebruiksduur. Maar de GWW-sector is in economisch opzicht van breder (nationaal en internationaal) belang. Bedrijven en instellingen exporteren nu al producten en diensten. Recente ontwikkelingen laten zien dat er nog een aanzienlijk exportpotentieel is. Belangrijk daarbij is niet alleen dat de Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen een uitstekende internationale reputatie hebben, maar tevens dat Nederlandse bodem en milieu een aantal kenmerken vertonen die ook elders zeer bepalend zijn voor infrastructurele en watergerelateerde ontwikkelingen.
http://www.delftcluster.nl/

DeltaSynergie
Delta synergie is een plan dat in het kader van habiforum is opgesteld. het plan is een pleidooi voor het herstel van natuurwaarden in de delta, gecombineerd met de realisatie van een getijcentrale.
http://www.deltasynergie.nl/

Kustportaal
Kustportaal
http://www.coastalguide.org/kustportaal

Maris
Maris: complete internet and intranet solutions, project management, e-commerce solutions etc - systems and projects for information and data related to the sea
http://www.maris.nl/

Vacatures maritieme sector
:::: dť maritieme vacature site!! :::: totaal aanbod aan maritieme banen :::: snel en voordelig personeel werven ::::
http://www.maritiemevacaturebank.nl/

Waterland
Water informatie van waterland. alles over water, van drinkwater tot waterbeheer, van zwemwaterkwaliteit tot watervervuiling.
http://waterland.net/

Watermarkt
Watermarkt
http://www.watermarkt.nl/

RIVO
RIVO
http://www.rivo.wageningen-ur.nl/

Reddingsbrigade
Reddingsbrigade
http://www.reddingsbrigade.nl/

NCK
NCK
http://www.nck-web.org/

NIOZ
NIOZ
http://www.nioz.nl/

Windenergie op Zee
The dutch government has set a target for the development of 6,000mw of wind power in the dutch part of the north sea by 2020. in order to meet this target, knowledge and technical expertise is required to build and operate wind farms in a sustainable way. the provision of a subsidy to gain expertise and knowledge for this goal was the driving force in the formation of the consortium we@sea.
http://www.we-at-sea.org/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 18 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy